Simplitatea

 In viata,  fiecare dintre noi urmarim constient sau inconstient un tel, ne grabim spre un loc in care am vrea sa fim, un loc in care credem ca putem scapa de confuzii, griji, anxietati si dorinte neimplinite.         Pentru a face aceasta renuntam insa la simplitate si incepem sa simplificam lucrurile, relatiile, legile,rationamentele si  practicile, fara sa ne dam seama ca fiecare simplificare nu reprezinta decat o complicare a intoarcerii noastre catre simplitate. Simplitate care este singurul loc unde putem” fi” cu adevarat, fara sa ne plingem singuri de mila si sa ne inecam in marea apatiei, sau din contra sa ne razboim cu toti otravindu-i cu cinismul nostru.

       Nu va grabiti insa, sa va scoateti “instrumentele” stiintifice, si sa va concentrati pe schitarea unui plan de succes pentru recastigarea simplitatii. Nici sa nu incercati sa judecati simplitatea dupa simptomele reusitei sociale sau dupa etaloanele unei etici inventate de frica unui blocaj spiritual. 

              Doar respirati si inspirati, simplu, in ritmul propriu, pentru ca simplitatea reprezinta insasi spiritul nostru care ne asteapta cuminte in interior, fara sa acuze nesiguranta si mastile noastre false ce ne impiedica sa ajungem la energia cea mai curata a duhului care suntem.

                Simplitatea este de fapt emotia noastra cea mai profunda care ne poate elibera de toata durerea, oboseala si confuzia din care am ajuns sa ne hranim si care a facut sa creasca atit de mult fluxurile de energie distructiva in lumea noastra blocindu-ne intr-un fel  VIATA.

               Simplitatea este insasi iubirea care circula intre noi si care poate transforma blocajele in deschideri ce regleaza de fapt nivelul nostru de spiritualitate.

              Simplitatea este echilibrul care se realizeaza intre energie, corpul si spiritul nostru,

pentru a sustine o viata in care sa  manifestam constienti si fara teama de schimbari vindecarea acestei lumi.

              Simplitatea este chiar lumina care poate  purifica OMUL !

simplu,

balasa gabriel

Leave a Reply