Energia schimbarii

Daca alegem sa privim altfel lucrurile putem vedea ca situatia in care ne gasim azi are legatura cu noi si cu felul in care gandim si ne raportam la noi insine, la ceilalti si la societatea in care traim.

Pentru a trai avem nevoie de energie, iar eu cred ca cea mai importanta energie ne vine din posibilitatea pe care o avem de a ne schimba oricand, in orice moment, indiferent de context, aceasta posibilitate exista mereu la indemana fiecaruia dintre noi.

Din pacate reprimarea oricarui sentiment de schimbare ce incearca sa apara in sufletul nostru ne priveaza de energie, si incepem sa suferim. Atunci nu ne ramane decat supravietuirea, agatata de judecata, jignire si descurajare , ca singura posibilitate de unde ne putem simti inca in viata desi sufletul nostru este aproape mort.

Fiecare om nascut pe aceasta lume este capabil sa se schimbe, dar deseori odata cu trecerea timpului omul isi pierde aceasta abilitate.

Vestea buna este ca aceasta poate fi recastigata, pentru ca fiecare om este capabil de iubire, iar iubirea este o sursa curata de energie care ne poate ajuta sa traim mai mult cu sufletul inviat de schimbarea pe care o putem face.

Daca intelegeti toate acestea, atunci mergeti inainte spre lumina, spre iubire, si nu va mai osteniti sa gasiti tapi ispasitori pentru ca adunati si mai multa amaraciune care nu face altceva decat sa va impiedice sa va dezvoltati, si sa va indreptati cat mai repede catre iubire.

Sa traiti !

Dar sa traiti cu sufletul inviat de iubire !  Balasa Gabriel

2 Responses to “Energia schimbarii”

  1. roka Says:

    Va astept pe http://docromania.wordpress.com.
    Creem repere, scriem istoria recenta. Stirile trec. Daca vom uita de fiecare data trecutul, prezentul nu va putea fi mai bun. A reusi sa ne unim in jurul sau in acelasi spatiu pentru relevarea si sprijinirea valorilor si in general pentru un scop comun este deja o atitudine, o actiune.
    pentru contact si detalii docromania@ymail.com

  2. neuronos Says:

    Salutare

    Vad in jurul meu multe pietre umane, salbaticiti de frica, ura, rautate ! Unii pur si simplu nu sunt capabili sa iubeasca, indiferent ce, un fluture, o plaja, etc !
    Schimb de link !

Leave a Reply